ds. A.B. Vroomans en Shosannah Vroomans – Boeketdienst

Wanneer:
25 juni 2023 @ 17:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2023-06-25T17:00:00+02:00
2023-06-25T17:15:00+02:00
Waar:
Immanuelkerk

De kerk: het lichaam van Christus.

Dit wordt een hele bijzondere boeketdienst. Deze mag u echt niet missen. Elia Dyitege is deze week bij ons op bezoek uit Tanzania. Elia is predikant in Tanzania en werkt daar voornamelijk met mensen met een verstandelijke beperking. Hij gaat ons vertellen wat de grote verschillen zijn tussen het leven en werken als christen in Tanzania en hier in Nederland (Margreet Borsboom is deze week zijn gastheer en laat hem veel moois in ons land zien). Een cultuurshock? Rijkdom? Armoede? Ook in geloof?

Shosannah Vroomans zal optreden als dienstleider en zorgen dat het gesprek vanuit het Engels naar het Nederlands vertaald zal worden. Er is ook gelegenheid om tijdens de dienst zelf vragen aan Elia te stellen. Niet voor niets staat er komende zondag dus een stoel voor Elia klaar!

En de muzikale begeleiding…door niemand minder dan het geweldige gospelkoor: Romans Twelve! Onder leiding van Marc van Starkenburg!

De naam Romans Twelve komt niet uit de lucht vallen. De tekst handelt over het met elkaar 1 lichaam vormen. Gaan wij ontdekken dat Tanzania en Rijnsburg ook door Christus verbonden zijn?

Collecten: 1. KiA: Colombia: Perspectief voor jonge vluchtelingen uit Venezuela. 2. Beheer en onderhoud gebouwen. 3. Taakgroep Vorming en toerusting.

Geplaatst in .