Zanguurtje

Dinsdag 3 oktober gaan we weer lekker zingen in De Voorhof met mooie bekende liederen. De ochtend begint om 10.00 uur en vanaf 09.30 uur staat de koffie klaar. Nico de Reus zal de ochtend leiden.

Rouwkring ‘Ik mis je’

De eerste bijeenkomst voor de rouwkring staat gepland op maandag 2 oktober om 13.30 uur in De Voorhof. U bent van harte welkom. De eerste keer staat vooral in het teken van introductie en kennismaking met elkaar. Een aantal mensen heeft zich al opgegeven en ook persoonlijk een uitnodiging ontvangen. Mocht u zich niet opgegeven hebben? Altijd welkom! Ds. Arnold Vroomans.

Bijbelstudiegroep

Vanavond komt in huize Plexat, Brouwerstraat 45A, maar je kunt gerust achteromkomen, om 19.30 uur opnieuw een Bijbelkring bijeen. De tweede keer is dit. Deze groep wordt deels gevormd door de Belijdenisgroep van 2022 en inmiddels is er iemand bij gekomen. Er is nog meer ruimte. Leeftijd indicatie: 20/30 jaar. Eventueel doe je een belletje naar mij, ds. Piet Rozeboom, 06-13947610. Welkom!

Soelaas Café

Ben jij tussen de 30 en 60 jaar oud? En heb je zin in ontmoeting en inspiratie, of wil je eens nieuwe mensen ontmoeten en andere perspectieven horen? Kom dan naar het Praatcafé en praat mee! Drankjes tegen betaling, wij zorgen voor de hapjes, en jij zorgt samen met ons voor de gezelligheid. Iedereen welkom, kerkelijk of niet-kerkelijk. Op donderdag 5 oktober is de kick-off, vanaf 19.30 uur ben je welkom in De Voorhof.

Vrouwengespreksgroep Jong Present

De zomer is voorbij en ook onze groep gaat weer beginnen aan het winterseizoen. Wij nodigen u uit op woensdag 4 oktober om 14.30 uur aanwezig te zijn in de zaal van de Immanuëlkerk. Ada Ravensbergen en Nely den Haan verzorgen deze middag. Nieuwe Leden nodigen wij ook graag uit.

ds. A.B. Vroomans – Zingend geloven Dienst

Een bijzondere Zingend Geloven Dienst. Uit Siegen komt de Kantorei over onder leiding van Ute Debus. De band tussen Siegen en Rijnsburg gaat terug naar 1963. Het toenmalige plaatsje Geisweid (later gefuseerd met Siegen) kwam onder de aandacht van Rijnsburgers vanwege het Nederlandse Koningshuis: het is de plek waar de ‘Oranjes’ oorspronkelijk vandaan kwamen. De warme banden tussen Siegen en Rijnsburg zijn sterk tot op de dag van vandaag. Tijdens de dienst zal er ook een afvaardiging zijn vanuit het college van B&W. Het thema van de dienst is ‘Samen in de naam van Jezus’. Onze Heiland verbindt ons met gelovigen tot ver over de grenzen van ons land heen… tot in het koninkrijk van God. Er zal door de Kantorei o.a. muziek gezongen worden van Bach, Mendelssohn en Rutter. Uiteraard is er ruimte voor veel samenzang onder leiding van Sietze Strating.

Collecten: 1. Diaconie. 2. Beheer en onderhoud gebouwen. 3. Pastoraat en eredienst.