Wijkmiddag Westerhaghe & De Hoek

Het duurt nog wel even, maar we willen toch alvast de wijkmiddag voor Westerhaghe-De Hoek aankondigen. Onder het motto ‘Veelkleurige verbinding’ willen we elkaar zaterdag 11 januari 2020 ontmoeten in De Voorhof.

U bent daar welkom van 15.00-18.00 uur. We kunnen elkaar daar onder het genot van een hapje en een drankje een goed nieuw jaar toewensen. Voor de kinderen is er een apart programma. Voor de kosten van de middag vragen we een bijdrage van 5 euro. Voor kinderen hoeft niet te worden betaald.

Flyer
Binnenkort valt een flyer bij u in de brievenbus waarmee u zich kunt opgeven. Als u slecht ter been bent en wilt worden opgehaald kunt u dat erbij zetten op het formulier, dan zorgen we voor vervoer heen en terug. Nodig ook gerust uw buren uit, want we willen graag iets betekenen voor de hele wijk. Via de mail kunt u zich nu al opgeven via: elderingg@gmail.com. Wilt u dan aangeven met hoeveel volwassenen en kinderen u denkt te komen? We zien uit naar uw komst!

Geplaatst in nieuws.