Kerstwandeling

De jaarlijks georganiseerde Kerstwandeling vindt dit jaar plaats op zaterdag 14 december. De wandeling loopt door het centrum van Rijnsburg. Een enthousiaste club vrijwilligers bestaande uit mensen van diverse kerkgenootschappen zijn druk met de voorbereidingen bezig. Veel mensen uit de wijk tonen hun betrokkenheid op welke manier dan ook.

De start van de wandeling zal plaatsvinden op het Burg. Koomansplein. Fietsen kunnen op het schoolplein van de Wilhelminaschool worden geplaatst. Tussen 17.45 en 18.15 uur kun je hier vandaan vertrekken. Je loopt een korte wandeling door de wijk heen, om in stukjes het gehele Kerstverhaal te kunnen zien en horen. Onderweg kom je Jozef tegen en natuurlijk de stal met het kindje Jezus. De wandeling is voor jong en oud, voor mensen bekend met het Kerstverhaal, of juist niet. De wandeling duurt naar verwachting een klein uurtje. Onderweg kan o.a. bij de vuurkorven een marshmallow geroosterd worden.

Licht
Kinderen mogen iets meenemen wat licht geeft, want een lampion of zaklantaarn is best fijn in deze donkere dagen. Aan het einde van de wandeling is er iets te drinken en kunt u even napraten op het gezellig ingerichte plein. De wandeling is gratis, maar mocht u toch iets willen doneren, dan stelt de commissie dit erg op prijs. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de Facebookpagina Kerstwandeling Rijnsburg. Hier leest u de laatste nieuwtjes.

Geplaatst in nieuws.