Gezocht: nieuwe leden taakgroep Vorming & Toerusting

De taakgroep V&T houdt zich bezig met het reilen en zeilen van diverse commissies en werkgroepen waaronder de huiscatechese, toerusting van ambtsdragers, gemeentegroeigroepen, alphacursussen, (pre)marriage course en geloofsopvoeding. Als taakgroep zijn we de schakel tussen deze geledingen en de Kleine Kerkenraad. Ook voeren we kleine projecten uit. Bijvoorbeeld het 50 dagen project (tussen Pasen en Pinksteren), maar ook het (beter) verbinden van activiteiten, waardoor geloofsgroei langs groeipaden en leerlijnen mogelijk wordt. Vind je het leuk om met dergelijke activiteiten bezig te zijn? Wij zijn op zoek naar leden die onze taakgroep komen versterken. Wil je reageren en/of meer informatie, neem dan contact op met Gerjanne Vianen, gjvianen@planet.nl of ds. Pieter van der Ende, ds.vanderende@pknrijnsburg.nl. Wij zien naar je uit!

Geplaatst in nieuws.