Zendingsdag en talentenveiling 2019

Verbinding, verdieping en gezelligheid

Op zaterdag 6 april is er zendingsmiddag - in de Voorhof. Deze middag staat in het teken van de uitzending van Johan en Astrid Klaasse naar Colombia en van ds. Gert en Rieneke van de Pol naar Malawi. Er is een gevarieerd programma met een talentenveiling, een bezielend betoog van zendingswerker Jac van Nugteren. Ds. Gert van de Pol en zijn vrouw Rieneke zijn over uit Malawi en zullen aanwezig zijn. Verder gaan we live skypen met Johan en Astrid in Colombia. Ook is er alle ruimte voor een hapje en een drankje. De opbrengst van deze dag is voor zowel de uitzending van Johan en Astrid als voor Gert en Rieneke.

Talentenveiling

U kunt uw talent nu reeds aanbieden via het online talentenveiling formulier of door het afgedrukte formulier in CONTACT in te vullen en in één van de kerken in te leveren. Aangeboden talenten worden binnenkort via deze website gepubliceerd waarbij uitsluitend uw naam wordt vermeld. Vanaf begin maart kan er via deze website op de aangeboden talenten worden geboden. Het slot van de talentenveiling is tijdens de zendingsdag.

Geplaatst in nieuws.